Thomas Mathyssen verlaat Sgolba Aalter en gaat voor het eerst buiten Oost-Vlaanderen spelen bij ACJ Brugge.

“Ik was op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging en het project in ACJ Brugge sprak mij heel erg aan. Zij hadden vorig jaar een teleurstellend seizoen met twee degraderende seniorenploegen die komend seizoen in derde en vierde provinciale gaan uitkomen. Ik had hun gecontacteerd omdat er enkele spelers bij de B-ploeg speelde waar ik in Knesselare nog mee heb samengespeeld. Zij lieten weten dat ze druk bezig waren met hun seniorenploegen samen te stellen en zochten nog enkele spelers, waaronder een guard. Ik heb dan uiteindelijk beslist om samen met een vriend, die in Knesselare speelde, de overstap te maken van Sgolba Aalter naar ACJ Brugge en in dit nieuwe project te stappen.”

“De eerste ploeg is wat gewijzigd buiten vorig seizoen en er is met Koen Sibiet ook een nieuwe coach aangetrokken. Het is voor mij een frisse start met een team en coach die elkaar grotendeels nog niet kennen in een competitie die nieuw is voor mij, ik heb nog nooit buiten de provincie Oost-Vlaanderen gespeeld.”

“Ik heb er dan ook heel veel zin in en hoop vooral om veel plezier in het spelletje te hebben. Tegelijk wil ik ook met ons team competitief zijn.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u