Nikolas Van Nuffel zal met BBC Houtem in de poule van de Beker van Vlaanderen spelen tegen Sint-Niklase Condors, Middelkerke, Lommel C en Oxaco Boechout B.

“We spelen natuurlijk altijd om te winnen en wie weet waar geraken we dan in de Beker van Vlaanderen, maar ik denk dat het voor ons belangrijker is om deze matchen te gebruiken als voorbereiding op de competitie. Aangezien er toch wat veranderingen zijn binnen de ploeg, is het vooral van belang om elke match die we hebben voor de competitie te kunnen gebruiken om elkaar op het veld beter te leren kennen, zodat we goed op elkaar ingespeeld zijn tegen het begin van de competitie. In de beker is het altijd moeilijk inschatten wie we voor ons zullen krijgen, het zijn vaak ploegen die we niet kennen en ook B- en C-ploegen mag je niet onderschatten. Sint-Niklase Condors hebben ook heel wat nieuwe spelers binnen gehaald en zo kunnen we ons meteen eens meten tegen een competitiegenoot.”

“Het is duidelijk dat de reeks sterker is geworden dan vorig seizoen. Iedereen kan van iedereen winnen en het is aan ons om als jonge, gedreven ploeg onze stempel te drukken. Ik ben ervan overtuigd dat onze ploeg ook in deze sterkere reeks goed moet kunnen meedraaien!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u