Elise Ramette van Castors Braine is deze zomer weer van de partij bij de Belgian Cats.

“Ik denk inderdaad dat ik een goed seizoen achter de rug heb en progressie gemaakt heb in vergelijking met vorig seizoen, vooral op vlak van maturiteit. Jammer dat we de play-offs niet konden spelen, want we zagen het met de volledige ploeg helemaal zitten om er voor iedere match voor te gaan en wie weet wat het resultaat zou zijn geweest.”

“Ik blijf altijd werken om beter te worden en ben dan ook blij dat ik terug mag deelnemen aan deze stage. Het is nu natuurlijk een speciale situatie door het coronavirus, dus deze stage zal eerder in het teken staan van iedereen weer fit krijgen en goed voor te bereiden in functie van het volgende seizoen. Ik ben blij dat we weer vaker kunnen trainen, want zo’n drie maanden zonder trainingen in groep is toch niets voor mij.”

Elise Ramette maakt de overstap naar Castors Braine. “We zijn deze week ook gestart met enkele trainingen bij Castors Braine, natuurlijk enkel met de Belgische spelers. Voor mij persoonlijk zal het een hele verandering zijn, ik zal vooral veel trainen en ervaring opdoen. Ook op Europees vlak zal het een stapje hoger worden, dus dat wordt ook aanpassen, maar ik kijk er naar uit om samen met de volledige ploeg er aan te beginnen en tegen andere spelers van hoog niveau te spelen. In de Belgische competitie zijn er ook veel buitenlandse transfers bijgekomen waardoor het niveau hoog zal zijn, maar we zullen er natuurlijk alles aan doen om de dubbel te pakken.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u