Senne Van Limbergen speelt volgend seizoen niet meer voor Panthers Baasrode maar trekt naar BC Opwijk.

“Ik ging op zoek naar een andere ploeg omdat het voor mij, aangezien ik hogere studies zal aanvatten, praktisch niet meer haalbaar zal zijn om telkens de verplaatsing naar Baasrode te maken. Ik keer dan ook terug naar mijn roots, BC Opwijk. Ik heb hier een groot deel van mijn jeugdopleiding genoten en kijk er dan ook enorm naar uit om weer deel uit te maken van deze leuke club. Ik ben echter wel weer volledig nieuw binnen dit team, dus momenteel zou ik als doel vooropstellen me goed te integreren en een zo mooi mogelijk seizoen tegemoet te gaan.”

“Ik kan terugblikken op een mooie periode bij Baasrode, waar ik enkele fantastische coaches en ploeggenoten heb leren kennen. Ik heb er zeer veel bijgeleerd en ben er dus van overtuigd dat deze periode een hele verrijking is geweest.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u