Dit is het spelersprofiel van Celine Lemmens van DBC Osiris Okapi Aalst in eerste landelijke.

Naam: Lemmens
Voornaam: Celine
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Oedelem
Werk/Studies: Leerkracht kleuteronderwijs
Team: DBC Osiris Okapi Aalst in eerste landelijke
Positie: 2/3

Leukste basketbalherinnering? Het behalen van Jeugdolympisch goud en zilver op het Europees Kampioenschap, waardoor we een ticket haalden voor het WK. Waar we de kans kregen om te spelen tegen de USA, wat een zeer mooie herinnering is en een hele eer was. Ook de Beker van België en Kampioen spelen met Blue Cats Ieper.
Ambitie? Kampioen spelen in eerste landelijke.
Met welke speler wil je ooit nog op het veld staan? Geen idee.
Wanneer ga je stoppen met basketbal? Wanneer ik merk dat het fysisch niet meer haalbaar is.
Van welke coach heb je het meest geleerd? Ik heb eigenlijk van elke coach wel iets geleerd. Op de topsportschool leerde ik dagelijks bij, zeker omdat er veel uren getraind werden. Nu op dit moment leer ik ook nog heel wat bij van coach Ly.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u