Dit is de ploegvoorstelling van Basket Sijsele B in eerste provinciale.

Kern 2020-2021

Zonnekein Inti
Vanhauter Jonas
Arschoot Vince
Arschoot Colin
Van Landschoot Jorik
Maréchal Cédric
Kuppens Maarten-Jan
Versieck Duncan
Denoyel Tibo
Van Ryckeghem Jelle

Coach: Gertjan Dehaese

Ambitie

“Vorig jaar zijn we met Basket Sijsele Two opnieuw gestart met een jonge ploeg, die het voor hun eerste jaar voortreffelijk deed. We werden tiende en hadden zeker het gevoel dat er nog veel ruimte was voor progressie. Spijtig dat we het seizoen niet konden uitspelen om die extra ervaring nog mee te nemen.”

“Waar we komend seizoen zullen eindigen is moeilijk in te schatten.Eerste provinciale zal een heel sterke reeks worden, veel ploegen hebben ambitie om naar tweede landelijke te stijgen. Vijf nieuwe ploegen, veel sterke transfers. Beter doen dan vorig seizoen zou een mooie prestatie zijn.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u