Laura Ghyselinck ruilt BC Wildcats Gavere in voor Feniks Futuria Gent in tweede landelijke.

“Ik speelde jaren enorm graag bij De Pinte, die dan op een bepaald moment fusioneerde met Gavere voor de dameswerking. Toch had ik al een tijdje het gevoel dat het verhaal bij Gavere er voor mij wat op zat en was ik wel eens toe aan een nieuwe uitdaging .Ik had tijdens het meetrainen een heel goed gevoel bij de spelersgroep van Feniks Gent. De ploeg draaide dit jaar ook mooi mee in tweede landelijke. Uiteraard speelden er ook andere factoren mee. Zo moet ik er ook rekening mee houden dat ik twee avonden in de week bootcamps geef. Trainen op een donderdag zou voor mij dus bijvoorbeeld al heel moeilijk zijn. Bij Feniks liggen de uren perfect voor mij.Ik denk dat een mooie middenmoot in tweede landelijke perfect zou zijn.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u