Tim Cocquyt zal volgend jaar bij BJM-Gembas Knesselare uitkomen bij de U21.

“Ik werd in een ploeg ingedeeld bij LDP Donza die naar mijn gevoel niet op mijn niveau was. Toen we vroegen wat hier de reden voor was kregen we een uitleg die volgens mij niet correct was. Ik had gezegd dat ik nog niet wist hoeveel tijd ik nog zou hebben voor basket door mijn studies volgend jaar en daardoor werd ik in die ploeg gezet. Na wat rondvraag hadden wat andere spelers hetzelfde gezegd maar waren wel in de juiste ploeg ingedeeld.”

“Er veranderden ook al enkele kennissen naar BJM-Gembas Knesselare. Na wat proeftrainingen bleek het de juiste keuze. We gaan proberen zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en vooral een leuk seizoen te hebben, dat is het belangrijkste.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u