Lore Devos begint aan haar laatste jaar in Amerika maar trekt in juli eerst nog op stage met de Belgian Cats.

“Ik denk mij selectie vooral te danken te hebben aan de evolutie die ik de afgelopen jaren heb gemaakt en mijn hard werken. Ik heb de vorige zomers ook al mogen aansluiten en ben onder andere op stage geweest naar Japan en China, wat fantastische ervaringen zijn geweest waar ik veel heb geleerd. Wat betreft afgelopen seizoen was het wat een tegenslag door een blessure die ik heb opgelopen in onze eerste wedstrijd. Hierdoor heb ik een groot deel van het seizoen gemist en ben ik nooit honderd procent kunnen terugkeren naar het niveau dat ik had aan de start van het seizoen.”

“De stage zal er natuurlijk anders uitzien dan normaal en uit individuele trainingen van kleine groepjes bestaan. Het is goed dat we toch nog allemaal eens kunnen samenkomen en het zal ons helpen om daarna in vorm terug aan te treden bij onze eigen club.”

“Volgend seizoen is het mijn laatste jaar in Amerika en hoop ik een goed seizoen neer te zetten waar ik ook een grotere leidersfunctie zal hebben. Het doel is om kampioen te worden en aan te treden in het NCAA-tournament.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u