Maxim Aldenkamp speelt bij BC Grimbergen in eerste provinciale.

“De Beker van Vlaanderen laten wij als ploeg achter ons. Onze coach heeft beslist om hier niet aan deel te nemen. We verwachten dat we sterk voor de dag komen in de competitie, ondanks het feit dat we toch twee sterke spelers hebben moeten laten gaan. Desondanks denk ik wel dat we zeker top vijf moeten kunnen spelen aangezien we vorig jaar al hoog zijn geëindigd.”

“Ik denk ook als dat we als team een zeer gevarieerde ploeg hebben met veel lengte. We hebben drie spelers van tegen de twee meter of erboven en gemiddeld boven de 1m80. Ondanks al die centimeters kunnen we snel spelen.Onze vleugelspelers lopen goed de lijnen, waardoor we snel weten om te schakelen. Defensief denk ik dat we altijd met het mes tussen de tanden moeten spelen en een over-my-dead-body-mentaliteit hebben. Ook mogen we geen steken laten vallen tegen de ploegen die we achter ons moeten laten. Ik wens iedereen succes in het nieuwe seizoen en hopelijk eindigen we zo hoog mogelijk.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u