Dit is het spelersprofiel van Victor Bouckaert van ZwevegemDeerlijk die speelt in tweede provinciale en bij de U21.

Naam: Bouckaert
Voornaam: Victor
Leeftijd: 17 jaar
Woonplaats: Deerlijk
Werk/Studies: College Waregem, zesde middelbaar Wiskunde-Wetenschappen
Team: Zwevegem-Deerlijk in tweede provinciale en U21
Positie: Shooting Guard/Small Forward

Leukste basketbalherinnering? Ik heb er twee. Ten eerste de beker van West-Vlaanderen in 2015. Als je aan de rust negen punten achter staat maar toch de beker wint tegen Oostende dan is dat een mooie herinnering. Ten tweede het eerst tornooi in Wenen, de sfeer in de ploeg was geweldig en het was leuk om internationaal te spelen.
Ambitie? Om nog zo lang mogelijk basket te spelen en in de toekomst misschien wel op landelijk niveau.
Met welke speler wil je ooit nog op het veld staan? Het zal nog even duren maar graag met mijn broer Arthur die momenteel bij de U14 van Basket Waregem speelt.
Wanneer ga je stoppen met basketbal? Wanneer mijn lichaam het niet meer toelaat.
Van welke coach heb je het meest geleerd? Ik heb verschillende goede coachen gehad, maar als ik iemand moet kiezen dan denk ik aan Stijn Duyck. Het toeval wil dat mijn broer hem als coach heeft bij Waregem. Daarnaast kijk ik wel uit naar de samenwerking met coach Kristof Oosterlijnck dit jaar.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u