Dit is de ploegvoorstelling van Basket Waregem C in eerste provinciale dames.

Kern 2020-2021

Vanhoutte Amber
Lippens Anais
Debo Bauke
Bruyneel Charlotte
Francoys Delphine
Desmet Ellen
Christiaens Esmee
Demoor Femke
Verfaille Julie
Desplenter Karen
Brunswyck Marie-Hélène
Goemaere Paulien
Van Hemelrijck Tia
Raman Yacine
Bolsjakova Xenia

Coach: Jim Vervaeke

Ambitie

“Met Blankenberge en Gistel komen er twee sterke ploegen in de reeks. Ook de andere ploegen hebben terug hun huiswerk gemaakt waardoor het elke week spannende duels zullen worden. Jeugd integreren en laten kennismaken met seniorenbasket blijft één van de doelen. De hechte groep van vorig jaar blijft intact en staat hier voor open. Doelstelling blijft om minimum zelfde resultaat te behalen als vorig seizoen en waarom niet zelfs hoger te eindigen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u