Jens Coppens speelt met Falco Gent B tegen Beringen B, Vagant Kortrijk, Mol en Zuiderkempen in de poulefase van de Beker van Vlaanderen.

“De helft van de ploeg is nieuw dus eerst en vooral moeten we op elkaar leren inspelen. Deze matchen zijn daar een zeer goede manier voor. Uiteraard spelen we elke match om te winnen en spelen we om zo ver mogelijk te geraken. Wat de tegenstanders betreft, ik ken geen enkele ploeg dus dit wordt een beetje afwachten.”

Falco speelt ook volgend seizoen in tweede landelijke. “Ik verwacht een sterkere competitie dan afgelopen jaar, veel ploegen hebben heel wat transfers gedaan. Ik denk met de ploeg die we nu hebben dat we het heel wat ploegen lastig kunnen maken door ons snel en enthousiast basket. Heel wat ploegen uit onze reeks, waaronder ook wij, hebben gezegd dat ze voor de top vijf willen gaan dus elke wedstrijd zal op het scherpst van de snee gespeeld worden. Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u