Lisa Gielen van DBC Houthalen vindt het spijtig dat er veel speelsters zijn vertrokken.

“Het seizoen is op een abrupte manier stopgezet. Het voelde zeer vreemd aan, zeker omdat er veel speelsters zijn vertrokken om verschillende redenen. Ik blijf het heel spijtig vinden, maar we moeten vooruit kijken. Aangezien wij een nieuwe samenstelling van de ploeg hebben, die ook bestaat uit jeugdspelers, is het doel om dit seizoen in de middenmoot te eindigen. We hebben niets te verliezen dit seizoen, maar we gaan ons 110 procent inzetten en voor elkaar werken om het tot een goed eindresultaat te brengen.”

“Ik ben blij dat we nog in eerste landelijke mogen meedraaien en ik zal er alles aandoen om de jeugdspelers zoveel mogelijk bij te leren! Ik heb heel veel vertrouwen in onze nieuwe coach en ik weet dat we met hem zeker stappen vooruit zullen zetten. Het hele team heeft er alvast heel veel zin in!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u