Roeland Goddaert zal volgend seizoen bij Lions Zedelgem zowel spelen als coachen.

“In eerste instantie was ik niet op zoek naar een andere ploeg. Ik voelde me goed bij Koekelare. We konden uiteindelijk met de Two-ploeg promotie naar derde provinciale afdwingen. Als coach bij de U14 liep ook alles prima. Toch kon het bestuur zich niet meer vinden in mijn visie, waardoor ik als coach aan de kant werd gezet en uiteindelijk ook als speler.’

“Vervolgens ging ik op zoek naar een nieuw avontuur bij Zedelgem. Dit is een club met een uitgebreide jeugdwerking en met ambitie. Ze hebben ook een visie die ik volledig kan volgen. Coach Shaun Vanden Berghe en ikzelf kennen elkaar van onze periode bij KB Oostende Bredene. Toen ik hem vertelde dat ik geen speler meer was bij Koekelare, ging het vrij snel. Een week later tekende ik en ik zal er ook de U14A onder mijn hoede nemen.”

“Aangezien enkele versterkingen zijn toegevoegd aan de huidige kern, moet de ambitie minimum top drie zijn. Maar als het even kan graag de promotie. Dit zal grotendeels afhangen van de reeks waarin we zullen spelen. Avanti Brugge B en Lauwe A zijn alvast titelkandidaten voor komend seizoen en zullen moeilijk te kloppen zijn.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u