Seppe D’Espallier van Leuven Bears is tevreden dat coach Dario Gjergja nog steeds in hem gelooft.

“Ik ben heel tevreden over vorig seizoen. Spijtig genoeg werd het seizoen vroegtijdig stopgezet, want zowel de ploeg als ikzelf hebben grote stappen voorwaarts gezet. De play-offs waren heel goed geweest voor de club. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken naar de toekomst. De selectie voor de stage met de Lions bewijst dat coach Gjergja nog steeds gelooft in mijn potentieel en is dus een mooie kers op de taart na vorig seizoen.”

“Tijdens de lockdownperiode zullen er niet veel spelers actief zijn geweest qua basketbal. Ik ga er dus van uit dat het kamp meer individueel en skillgericht zal zijn met de focus op teambuilding. Er zal ongetwijfeld ook 5 tegen 5 gespeeld worden maar de focus zal meer liggen op het heropbouwen na de corona-crisis.”

“Ik kijk hard uit naar volgend seizoen. De belangrijkste spelers van vorig jaar hebben nog steeds een contract, dus het ziet er naar uit dat we nu voor het derde jaar een groot deel van de ploeg bij elkaar kunnen houden. Dit gaat ongetwijfeld zijn vruchten afwerpen in de toekomst. Hoe de rest van het team wordt ingevuld is nog niet geweten, maar ik heb het volste vertrouwen in de coaching staff en het bestuur om een goed team bij elkaar te krijgen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u