Sieg Henrist zal volgend seizoen spelen bij BBC Okido Arendonk in eerste provinciale.

“Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging voor mezelf, testen of ik ook op een hoger niveau mee kan draaien. Bij de two van T&T Turnhout in tweede provinciale speelde ik drie seizoenen. BBC Okido, een club die mij niet onbekend is, de voorzitter Johan Buys is mijn coach geweest bij de landelijke kadetten van BBC Technico, speelt in eerste provinciale en zijn bereid gevonden om mij een kans te geven in hun A-team. Ze hebben een goede ploeg en zijn afgelopen seizoen tweede geëindigd in eerste provinciale. Ik ben zelf een speler die er altijd voor gaat en elke match tot het uiterste gaat om te winnen.”

“Mijn ambitie is om me goed te integreren in mijn nieuwe club en het doel voor volgend seizoen is om even goed te doen als vorig seizoen en indien mogelijk nog een plaatsje hoger te mikken in het eindklassement. Voor de rest zien we wel wat de toekomst brengt. Zelf sta ik als speler altijd open voor nieuwe uitdagingen. Ik ben van mening dat het aangaan van nieuwe uitdagingen de beste manier is om van jezelf een betere speler en mens te maken.”

“Ik ben een 4/5 speler die van overal kan scoren. Ik heb 4 jaar landelijke jeugd gespeeld en met de junioren van KBBC T&T Turnhout heb ik drie jaar op rij provinciaal kampioen gespeeld. Vanaf mijn 18de zat ik in het derde team en vanaf mijn 19de in het tweede team van KBBC T&T Turnhout.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u