Haris Bratanovic, de nieuwe speler van Filou Oostende, is klaar om zich honderd procent te geven op zomerstage met de Belgian Lions.

“Ik stond altijd klaar voor alle selecties zowel bij senioren en jeugdploegen. Ook geef ik op elke trainingkamp, EK… honderd procent van mezelf en ik denk dat ze dat wel appreciëren.”

“Ik heb niet echt mijn beste seizoen gehad. Een enkelblessure in het begin van het jaar zorgde ervoor dat ik minder speelminuten kreeg tijdens het seizoen. Ik ben er van overtuigd dat mijn transfer naar Oostende een goede keuze was. Ik denk wel dat we een leuke tijd gaan hebben samen.”

“Het is een mix van veteranen en jonge spelers zoals ik. Het gaat zeven dagen hard werken worden, dat is zeker. Hangt van veel dingen af natuurlijk. Het is een beetje onvoorspelbaar. We hebben een heel jonge ploeg wat anders is dan de voorbije jaren. Maar dat betekent niet dat we zwakker zullen zijn.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u