Leander Dedroog van Hubo Limburg United zeer blij om terug te kunnen werken met kern vol toptalenten.

“In februari werd ik ook al eens opgeroepen bij de 14-koppige selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Litouwen en Denemarken. Ik zat in de preselectie maar werd uiteindelijk nog opgeroepen om de geblesseerde Vanwijn te vervangen. Die stageweek was me heel goed bevallen en de coaches waren tevreden over mij. Ik denk dat ik daarom nog eens opgeroepen ben voor de zomerstage, waar ik zeer blij mee ben.”

“Ik heb daar heel veel bijgeleerd van ploegmaats en staff en het smaakt zeker naar meer. Ik verwacht dan ook dat het een heel leerrijke en toffe stage gaat worden. Het is een hele brede kern vol toptalenten waar ik zeker weer veel van ga leren dus ik kijk er heel hard naar uit.”

“Ik ben tevreden over mijn voorbije seizoen. Coach Brian heeft mij veel kansen gegeven en ik heb geprobeerd die zo goed mogelijk te gebruiken en de ploeg iets bij te brengen. Als jonge speler heb ik wisselvallige matchen gehad maar ik heb ook heel mooie prestaties geleverd en ik ben in het seizoen gegroeid.”

“Volgend seizoen hebben we weer een hele andere kern en ook een nieuwe headcoach. We gaan maar met drie Amerikanen aantreden, waardoor de Belgen veel kansen gaan krijgen. Ik denk dat we een hele goede kern hebben met een goede mix ervaring en jong talent aangevuld met drie Amerikaanse toppers. Voor mezelf hoop ik dat ik weer kan groeien doorheen het seizoen en consistent goeie prestaties kan leveren. Net zoals ik hoop dat we als ploeg mooie dingen kunnen laten zien in de Alverberg.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u