Mattice Dobbelaere vertrekt bij LDP Donza en zal volgend seizoen uitkomen voor BJM-Gembas Knesselare bij de U21.

“Ik ben eigenlijk niet zelf op zoek gegaan naar een andere ploeg. Eerlijk gezegd kwam het heel onverwachts aan. Bij de nieuwe ploegindeling van Donza kreeg ik te horen dat ik op de lijst van de U21C stond. Dit vond ik een hele teleurstelling omdat ik vorig jaar toch heel erg mijn best heb gedaan tijdens iedere match. Bijna een volledige match bij de U18B speelde en heel veel trainingen van de U18A had meegedaan en daar af en toe meegespeeld.”

“LDP Donza had dit zo beslist omdat ik nu nog niet definitief kon zeggen hoeveel uur ik beschikbaar was door mijn studies. Vorig seizoen ha ik een zeer toffe ploeg en we hadden gehoopt om als ploeg door te mogen schuiven naar volgend jaar. Nu waren we volledig verdeeld over verschillende ploegen.”

“Ik kreeg een berichtje met de vraag of ik eventueel volgend seizoen wilde meespelen met BJM-Gembas Knesselare. Ik wist hierop niet direct te antwoorden. Na de oefentraining was de beslissing snel gemaakt. De nieuwe coach en ploeggenoten zien er mij hele leuke en toffe mannen uit waar ik een leuk seizoen mee zal hebben. De sfeer is vel toffer en familialer, iets wat ik het laatste jaar toch wat miste sedert de fusie met Latem.”

“Volgens de nieuwe coach zijn ik en een vroeger teamgenoot van bij LDP Donza een aanwinst voor de ploeg en gaan ze volgend seizoen de U21 inschrijven op een hoger niveau. We mogen ook meetrainen en meespelen met de seniorenploegen. Natuurlijk willen we zo goed mogelijk presteren als team maar ik vind dat een goede teamgeest nog altijd het allerbelangrijkst is.”

“Over mezelf kan ik zeggen dat ik altijd goedlachs ben, ik maak graag grapjes. Bij mijn vorige ploeg kon ik de heethoofden meestal bedaren en opnieuw laten lachen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u