Eerder deze week raakte bekend dat de Oostendse basketster Serena-Lynn Geldof Namen inruilt voor het Spaanse Sedis Basket.

“Ik vond persoonlijk dat het tijd was om een nieuwe stap te zetten. Ik wou al altijd naar het buitenland vertrekken en vond dat nu het beste moment was omdat te doen. Ik weet persoonlijk nog niet hoe de Spaanse competitie is maar van wat ik gehoord en gezien heb op Eurocup denk ik dat het een competitie is die mijn zal liggen. Het is iets nieuws, een andere omgeving dus ook een andere uitdaging.”

“Ik kijk enorm uit om met de coach en het team te werken. Ik heb goede dingen gehoord over coach Canut en dat hij zeer goed kan werken met jonge speelsters. Ik hoop om ook nog veel bij te leren van hem en nog te evolueren in mijn spel.”

Geldof zit ook in de kern voor de zomerstage van de Belgian Cats. “Deze twee weken zal een goede voorbereiding zijn om terug wat ritme te krijgen en wat teamspirit op te snuiven. En zo kan ik ook zien hoe ver ik sta met mijn individuele trainingen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u