Dit is het spelersprofiel van Laura Ghyselinck van Feniks Futuria Gent in tweede landelijke.

Naam: Ghyselinck
Voornaam: Laura
Leeftijd: 32 jaar
Woonplaats: De Pinte
Werk/Studies: Leerkracht lager onderwijs / trainer Move Naturel
Team: Feniks Futuria Gent in tweede landelijke
Positie: Guard/Forward

Leukste basketbalherinnering? Ik heb niet echt één leuke herinnering aan basket, maar een topper winnen en een mooie bijdrage geleverd hebben aan die overwinningen blijft toch heerlijk.
Iets wat me ook altijd zal bijblijven is hoe we als ploeg het overlijden van ploeggenote en één van mijn beste vriendinnen Anne Dewitte hebben gedragen.
Ambitie? Mooi meedraaien in tweede landelijke. Nog eens kampioen spelen zou fijn zijn, aangezien dit het dit jaar wat in mineur was. Maar ik ben realistisch.
Met welke speler wil je ooit nog op het veld staan? Ik zou het super vinden om eens samen met mijn vriend op het veld te staan, maar dat is natuurlijk strijden met ongelijke wapens. Misschien eens bij een gemengd tornooi lijkt me wel leuk.
Wanneer ga je stoppen met basketbal? Voorlopig ben ik daar nog niet aan toe. Ik speel het spelletje nog te graag en zou ook de competitie missen.
Van welke coach heb je het meest geleerd? In de jeugd zeker en vast van Tanja Popivoda. Bij de dames leerde ik veel van Sylvia Vereecken. Beiden kenden me goed en haalden het beste in me naar boven.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u