Dit is het spelersprofiel van Wout Leemans van Limburg United in Top Division One en eerste landelijke.

Naam: Leemans
Voornaam: Wout
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats: Eindhout
Werk/Studies: Student Financiën en verzekeringen
Team: Limburg United in Top Division One en eerste landelijke
Positie: Small Forward

Leukste basketbalherinnering? Dit zal dan wel mijn eerste jaar bij Houthalen zijn waarbij we zeer hoog zijn geëindigd en het jaar hebben afgesloten met een beker. In mijn jaren in Geel heb ik zoiets nooit kunnen meemaken dus dit was wel een mooie herinnering.
Ambitie? Mijn ambitie is om natuurlijk het beste uit mezelf te halen en om een zo hoog mogelijk niveau te halen.
Met welke speler wil je ooit nog op het veld staan? Ik kan echt op niemand komen waarmee ik nog op het veld zou willen staan. Een oude bekende zou altijd leuk zijn.
Wanneer ga je stoppen met basketbal? Ik denk er momenteel niet aan om binnen enkele jaren mijn schoenen aan de haak te hangen. Liefst zou ik zolang mijn lichaam het toelaat willen blijven spelen.
Van welke coach heb je het meest geleerd? Om nu echt één coach aan te duiden is moeilijk. In mijn beginjaren bij BBC Geel heb ik mij basis te danken aan Dirk Van Dongen. Toen ik mijn overstap maakte naar Houthalen, Steven Hellings en Jeroen Bijnens. En op dit moment zorgt Raymond Westphalen ervoor dat ik verder ontwikkel op een hoog niveau.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u