Speelster Tine Putman hing vorig seizoen de schoenen aan de haak en wordt coach van Sparta Laarne in Top Division Women.

“We schatten de competitie ten opzichte van vorig jaar zeker niet verzwakt in, maar veel zal afhangen van de coronamaatregelen. Stel dat er bepaalde buitenlandse speelsters niet kunnen starten, dan krijgen we een totaal andere competitie. Onze A-ploeg is ondertussen al een tijdje volledig. We hebben de ambitie om een goed seizoen te draaien, eentje dat we graag bekroond zien met deelname aan de play-offs.”

Kern 2020-21

Ackaert Julie
Buysse Kato
De Wilde Hanne
Van Maldeghem Eline
Van Belle Lieselotte
Meyleman Inge
Degels Isabelle
Bevernage Vibe
Deforche Ilse
Beeckman Kim
Kimpe Femke
Capoen Lore
Van Den Broecke Marie

Coach: Tine Putman

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u