Dit is de ploegvoorstelling van KB Gistel-Oostende B in eerste provinciale.

Kern 2020-2021

Asaert Maxim
Castelein Bart
Catteuw Arthur
Debaere Noah
De Jonghe Sean
Fridenbergs Kristaps
Grunewald Jonas
Heugeu Cédric
Heusequin Dylan
Simoens Stephan
Van Hee Kevin
Verduyn Tomas

Coach: Debaere Olivier

Ambitie

We hebben vorig jaar een zeer mooi parcours afgelegd in tweede provinciale met een jong, getalenteerde ploeg. Daar komen nu een viertal goede, ervaren spelers bij, waardoor we intrinsiek zeker verstrekt zijn. We willen dan ook meespelen aan de top, maar er zijn er ons terdege van bewust dat eerste provinciale volgend jaar een zeer sterke reeks zal zijn. Het wordt een kwestie van elke week geconcentreerd, gemotiveerd en met veel eagerness de wedstrijden aan te pakken. En dat zie ik met dit team volledig zitten.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u