We wachten nog even af om met Basket360.be weer van start te gaan. In het openingsweekend van de competitie begin oktober steken we weer van wal.

De beslissing van de basketbalbond om de start van het basketbal uit te stellen na de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad heeft ons doen beslissen om nog wat langer te wachten om opnieuw berichten op onze website te plaatsen.

Van zodra er groen licht is om competitiewedstrijden te spelen komt Basket360.be online met vooruitblikken en wedstrijdverslagen, maar ook onze ploegvoorstellingen en profielen.

Ook onze Basketgids is door de wijzigingen in de beslissingen van de regering en de basketbalbond ernstig in de war gestuurd. Door de vele onzekerheden zullen we dit een jaartje uitstellen. Wie inschreef op de Basketgids blijft die inschrijving houden voor volgend jaar, of kan een terugbetaling vragen door een emailtje richting [email protected]

Tot dan, zorg goed voor elkaar en hou het veilig!

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u