Cobras Schoten-Brasschaat opent de competitie in eerste landelijke in eigen huis tegen Antwerp Giants.

“Antwerp Giants is moeilijk in te schatten aangezien de ploeg helemaal nieuw is samengesteld”, weet Marie Degens. “Er zijn speelsters bij die al jaren in deze competitie spelen en al ervaring hebben opgedaan in de hoogste klasse. Verder zijn er een drietal buitenlanders bij gekomen waarvan we niet weten hoe ze spelen.”

“Ik denk dat we in het begin van de wedstrijd onze tegenstander wat moeten leren kennen, daar verder op moeten inspelen en zelf tonen dat we er staan. Onze voorbereiding is ondanks het virus vrij vlot verlopen, want ook bij ons zijn er een aantal nieuwe speelsters.”

“Ik heb het gevoel dat we als team al stappen vooruit hebben gezet maar dat we zeker nog veel kunnen groeien en ik verwacht dat we dit ook gaan voelen in de komende weken.”

“We zijn een ambitieus team en dat merk je ook aan de sfeer en aanmoediging op en naast het veld, natuurlijk wil je alles winnen, maar ik denk dat ons seizoen niet geslaagd zou zijn als we buiten de top vijf eindigen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u