Guco Lier start de competitie in tweede landelijke in eigen huis tegen Asse-Ternat.

“Het is ons derde seizoen in tweede landelijke”, klinkt het bij Cato Thys. “We zijn als ploeg aan het groeien, dat merk ik duidelijk op de training.”

“Wij hadden een stevige voorbereiding, een aantal bekermatchen tegen hoger geplaatste ploegen hebben ons hard doen werken. Elke match voelde we ons als ploeg sterker worden. We raakten meer in het ritme en ook plays en defense gingen beter en beter.”

“Volgens mij zijn we als ploeg klaar voor het nieuwe seizoen. Met onze twee nieuwe speelsters, maar ook met Kathleen Van Ingelgem en Merel de Vroey die vast aansluiten, zijn we als ploeg groter en volgens mij dus ook sterker geworden.”

“Uiteraard kan ik niet in de toekomst kijken, ik hoop dat we net zoals vorig seizoen mogen starten en dat we het deze keer wel mogen afmaken.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u