De Nederlander Ids Rebergen speelde vorig seizoen nog bij KB Gistel Oostende in Top Division en zal nu uitkomen voor de Nederlandse eersteklasser Apollo Amsterdam.

“Met Ids Rebergen haalt Apollo Amsterdam nog een groot talent de selectie binnen”, schrifjt de club op Facebook. “In 2018-2019 maakte de 20-jarige guard al zijn debuut in de DBL voor Heroes Den Bosch. Dat seizoen maakte hij vijf wedstrijden zijn opwachting in het eerste team. Na dat seizoen besloot Rebergen te kiezen voor een kans in het buitenland, en op meer speeltijd bij het tweede team van Oostende in België.”

“Daarnaast is Rebergen ook jeugd international voor Nederland. Na een leervol jaar in België, keert Rebergen nu terug in de Dutch Basketball League bij Apollo Amsterdam. Hij maakte indruk tijdens de voorbereiding en de verwachting is dan ook dat Rebergen grote stappen kan maken tijdens het komende seizoen,” besluit Apollo.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u