Voor Leuven Bears B begint de competitie straks al, op bezoek bij Woluwe.

“Ik ken persoonlijk de ploeg niet zo goed, maar weet wel dat Woluwe redelijk agressief en snel basket speelt en toch in de bovenste helft van de eindrangschikking zou moeten eindigen”, klinkt het bij Sebastian Apers.

“Ik denk ook dat ze zeer gretig zullen zijn aangezien het de eerste competitiematch is en het bij hun thuis is. Maar ik denk ook dat wij gretig voor de dag gaan komen en dat de match echt alle kanten opkan.”

“Wij hebben een bewogen en zware voorbereiding achter de rug met heel goede matchen, waar we collectief als ploeg sterk stonden, maar ook echt slechte wedstrijden. Het is soms nog wat zoeken voor iedereen ondanks dat de ploeg op twee centers na hetzelfde is gebleven.”

“We hebben doorheen de voorbereiding ook wel al met redelijk wat blessures te kampen gehad. Vorig jaar hebben we een buitengewoon kort seizoen gespeeld en zijn we op een verdiende tweede plek geëindigd en ondanks de kleine aanpassingen vind ik dat we dit seizoen ook zeker in de bovenste helft moeten eindigen.”

“Top vijf is zeker mogelijk, al denk ik wel dat de reeks sterker is dan vorig jaar en er geen ploeg als Verviers die geen match wisten te winnen in de reeks zit.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u