Melsele-Beveren opent de competitie in Top Division One straks op bezoek bij LDP Donza.

“We hebben heel sterke en strakke voorbereiding gehad, hard getraind en al mooie stappen kunnen zetten naar het vormen van een echt team”, klinkt het bij Thibaut Vervoort. “Iedereen ziet uit naar die eerste competitiematch, door covid-19 hebben we lang genoeg stil gelegen.”

“Natuurlijk heerst er wel nog onzekerheid: Gaat het seizoen wel normaal kunnen verlopen, gaan we alle wedstrijden kunnen spelen?”

“Als ploeg gaan we zeker, met het personeel dat we hebben, heel hard spelen om die titel binnen te halen op het einde van het seizoen. Idem voor de Beker van Vlaanderen.”

“En voor de tegenstander dit weekend gaan we klaar moeten staan vanaf de eerste minuut, die eerste wedstrijd van het seizoen is altijd wat anders en we weten als ploeg niet direct wat we moeten verwachten. We zijn er in ieder geval goed op voorbereid!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u