De damesploeg B van Basket Waregem start de competitie in de eigen sporthal tegen Houtem.

“Ik denk dat onze eerste competitiematch een stevige zal worden”, klinkt het bij Julie Grauls. “Houtem komt uit eerste landelijke, we zullen ze niet onderschatten maar toch ons eigen spel proberen te spelen.”

“Onze voorbereiding was goed naar resultaten toe, alleen werden onze oefenmatchen tegen ploegen uit de lagere reeks gespeeld, wel goed voor vertrouwen en sterker worden, aantal zaken uitproberen. Daarnaast hebben we ook een bekerpoule gezien in de voorbereiding waar meer tegenstand van niveau was. Deze bekermatchen werden wel met een selectie gespeeld van speelsters uit de One, Two en U19.”

“We zijn opnieuw een jonge ploeg, net als vorig seizoen. Onze ambities zijn om zo hoog mogelijk te eindigen, top vijf, maar hoe hoger hoe liever. Met corona wordt het afwachten of seizoen tot het einde loopt, dus hoe het seizoen zal verlopen wordt afwachten, hopelijk niet veel zieke of geblesseerde spelers en kunnen we goede resultaten neerzetten.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u