De damesploeg B van Sparta Laarne opent de competitie zondagmiddag op bezoek bij nieuwkomer Holstra Wings Wevelgem-Moorsele.

“De eerste competitiematch is tegen Holstra Wevelgem, een ploeg die we zeker niet mogen onderschatten”, vertelt Lisa Duran. “We hebben nog nooit tegen hen gespeeld maar aan hun voorbije sterke seizoenen te zien is het zeker een ploeg met de nodige capaciteit.”

“Maar ik denk dat we zeker klaar zijn om een goede prestatie neer te zetten. Ik verwacht een sterke match op tempo. We zullen moeten meteen van de start klaar zijn om onze stempel te drukken op de match.”

“De ambities van onze ploeg liggen wel redelijk hoog. Ik mik zeker op top 5. We blijven hard werken en dan zullen onze resultaten wel volgen.”

“Onze voorbereiding kon eigenlijk niet beter starten met een winst op Basket SKT Ieper uit eerste landelijke. Deze zege gaf ons enorm veel vertrouwen en dat loonde voor de komende matchen. Hoopgevend voor de toekomst.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u