De wedstrijd tussen Gembo Borgerhout en Basket Waregem in Top Division One werd afgelopen weekend uitgesteld.

“Jammer genoeg konden we niet zoals de andere clubs de competitie-opener spelen, door drie besmette spelers bij Gembo”, klinkt het bij Maxime Verspeeten. “We kijken dus alvast uit om de derby te spelen tegen nieuwkomer Kortrijk.”

“Het zal direct een stevig duel worden aangezien er een aantal oude gezichten van Waregem bij Kortrijk spelen en omgekeerd. Rekening houdend met de blessures die we hebben vind ik dat de voorbereiding al bij al goed verlopen is. Hopelijk kunnen we iedereen zo snel mogelijk recupereren zodat we keihard kunnen gaan voor die top vier.”

“Voor de beker zijn we alvast geplaatst en proberen we natuurlijk zo ver mogelijk te geraken. Persoonlijk vind ik het een super gemotiveerde en toffe groep om bij te spelen. Ik kan nog heel veel leren van de veteranen en coach en haal extra energie uit het jeugdige enthousiasme van de rookies.”

“Ik kijk alvast uit naar volgende week en Kortrijk ook vermoed ik. Ik hoop op een aantrekkelijke en mooie eerste thuismatch!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u