Vanavond geeft Antwerp Giants in de Lotto Arena voor de 7Days EuroCup Andorra partij.

“Wij zijn in augustus begonnen, maar dat was enkel met de Belgen en hoofdzakelijk individueel”, vertelt youngster Niels Van den Eynde. “Begin september zijn dan alle buitenlanders aangekomen en zijn we volop gestart met teamtrainingen.”

“We zijn natuurlijk al gestart in de EuroCup, dus zit onze voorbereiding er eigenlijk al op. Ik voel mezelf heel goed bij Giants. Ik kende al veel spelers van vorig seizoen, dus de aanpassingen vielen goed mee.”

“Ik hoop mij verder te kunnen ontwikkelen bij Giants en de ploeg zo goed mogelijk te kunnen helpen in elke wedstrijd. We proberen in elke competitie zo hoog mogelijk te eindigen en ik denk dat we met deze ploeg wel competitief kunnen zijn op alle fronten.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u