Zaterdagavond stonden er vijf wedstrijden gepland in Top Division Two B.

Het duel tussen RPC Anderlecht en KB Gistel Oostende eindigde op 64-70. Een mooie overwinning voor de kustploeg die dit jaar zijn start niet heeft gemist. Vorig jaar won KBGO in Top Division One geen enkele wedstrijd. Jesse Waleson werd topschutter met 23 punten.

De wedstrijd tussen Basket Sijsele en Haantjes Oudenaarde is geëindigd op 71-51. De eerste overwinning voor Sijsele dit seizoen. Vervaeck was bij de bezoekers goed voor 13 punten, bij Sijsele waren De Baene en Enobakhare met ook elk 13 punten topschutter.

Aarschot verloor in eigen huis van Leuven Bears B (61-80). Bij de rust stond het 31-38. Kapitein Verheyden van Aarschot viel uit met een hersenschudding.

Nijvel-Woluwe en Royal IV Brussel-Neufchâteau werden uitgesteld.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u