Phantoms Boom won zaterdagavond in Top Division Women in eigen huis van Sparta Laarne met 68-62.

“De zege is voor mij zeker terecht aangezien we de start volledig missen maar bleven vechten”, zegt Ellen Lauwers. “We hadden zelf een betere wedstrijd verwacht, maar helaas loopt niet altijd alles zoals gepland.”

“Het was gisteren dus zeker niet onze beste wedstrijd. We gooien onze vrijworpen aan 52% en we missen enkele open lay-ups. Er is dus nog werk aan de winkel.”

“Tijdens het weekend van de Beker van België zijn we met de ploeg twee dagen op hotel geweest en hier is onze ploeg erg naar elkaar toe gegroeid en de ploegsfeer is beter dan ooit.”

“Dit vertaalde zich zaterdag ook op het veld want we bleven vechten voor elkaar en we bleven elkaar aanmoedigen tijdens moeilijke fases in de match. Voor mij is dit de reden waarom we de match uiteindelijk naar ons toe trekken.”

“De volgende wedstrijd op Kangoeroes zal wederom geen makkelijke wedstrijd worden. Op papier zijn zij zeker de betere ploeg aangezien meer dan de helft van hun ploeg uit buitenlandse speelsters bestaat.”

“Wij hebben dan weer het voordeel dat we maar twee speelsters hebben moeten vervangen en hierdoor verder kunnen bouwen op vorig seizoen. Elke match moet gespeeld worden en we zijn zeker van plan om ons vel duur te verkopen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u