Dit is de ploegvoorstelling van BC Opwijk A in eerste provinciale.

Kern 2020-2021

De Bie Neil
Defoort Murphy
Dewitte Kasper
Selleslagh Arne
Van Espen Vincent
Van Den Broeck Nicolas
Bracke Cedric
Spinnoy Bart
Vandamme Jan
Vandenhouten Sam
Buyle Hannes

Coach: Gregory Presa

Ambitie

Bij de A-ploeg in eerste provinciale blijft coach Gregory Presa aan het roer. Gregory kon de huidige ploeg behouden en haalde met Sam Vandenhouten de versterking binnen voor de strijd onder de borden. Echter moeten we Cedric Bracke voor een groot deel van het seizoen missen omwille van een zware knieblessure.

Dankzij de kern die al jaren samen speelt en een geolied machine is durft de club de ambitie hebben om de top drie te spelen. Afgaande op de transfers, ploegsamenstellingen bij andere ploegen belooft het volgend seizoen een spannende strijd te worden waar met vele ploegen zal worden gestreden voor plaatsen bovenaan het klassement.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u