Zondag werden er nog drie wedstrijden afgewerkt in Top Division Women.

Ion Waregem kon niet winnen op het veld van Spirou Ladies Charleroi. Nieuwkomer Waregem verraste in het openingsquarter (15-17). Een tussenspurtje van Charleroi net voor de rust zorgde voor 41-30 halfweg. In het slotquarter scoorde Nastja Claessens 11 punten op rij, waardoor Waregem de schade kon beperken tot 74-58.

SkW won thuis van Kangoeroes Mechelen met 72-56. Billie Massey scoorde 18 punten voor SKW. Bij Kangoeroes was Agnieszka Skobel goed voor 11 punten.

Kortrijk Spurs verloor met 52-72 van Basket Namur Capitale. Duhamel zorgde ervoor dat Kortrijk met voorsprong de rust in ging (28-26). Bij het ingaan van het slotquarter (40-47) scoorde Hanne Mestdagh twee driepunters en nam Namen definitief afstand. Lara Gaspar werd topschutter bij Kortrijk met 14 punten.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u