In Top Division Two stond komend weekend de derby tussen KBBC Oostkamp en Basket Sijsele op de agenda. Door code oranje gaat die niet door.”

“Eigenlijk liep het tot nu toe zeer vlot”, zegt Jorn Debrock. “We zijn voorlopig ongeslagen.”

“De eerste wedstrijd tegen Aarschot winnen we zeer makkelijk met een veertitiger. De tweede winnen we op de buzzer in Vilvoorde. We stonden immers de hele match achter. Dit doet dan ook extra goed”, zegt Debrock die de winning goal scoorde.

Voor Debrock zelf liep het ook hele goed. “Ik voel me goed in mijn vel en dit is dan ook het allerbelangrijkste. Ik speel graag voor de club Oostkamp en ben dan ook fier om deze kleuren te verdedigen.”

“De ambities zijn dezelfde als de voorbije jaren. Top drie moet haalbaar zijn! Dit is ons doel. We zijn allemaal zeer competitief en zo hoort het ook.”

“Normaal speelden we komend weekend tegen Sijsele. Een echte derby dus. Ik denk dat dit een geladen match zou worden. Beide ploegen kennen elkaar zeer goed. Alle spelers hebben al meermaals tegen elkaar gespeeld. Wel leuk eigenlijk.”

Foto Bart Vandenbroucke

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u