Dit is het spelersprofiel van Margot Deneve van Osiris Okapi Aalst in eerste landelijke bij de dames.

Naam: Deneve
Voornaam: Margot
Leeftijd: 23 jaar
Woonplaats: Aalbeke
Werk/Studies: Marketing en Event
Team: Osiris Okapi Aalst in eerste landelijke
Positie: 4-5

Leukste basketbalherinnering? EK in Lanzarote met de U20.
Ambitie? Zolang mogelijk meedraaien op het hoogste niveau dat ik aan kan. Ik zou graag nog eens kampioen spelen in eerste landelijke.
Met welke speler wil je ooit nog op het veld staan? Met Lara Vankeirsbilck, want Lara speelde vorig jaar haar laatste match, maar door een blessure kon ik niet meedoen. Dus heeft ze mij nog een match te goed!
Wanneer ga je stoppen met basketbal? Zolang mijn lichaam het toelaat en het combineerbaar blijft met mijn toekomstige job. Ik denk nog lang niet aan stoppen.
Van welke coach heb je het meest geleerd? Heb al mogen samenwerken met meerder goeie coachen. Om er één op te noemen is dus zeer moeilijk. Ik leerde veel van Benny Mertens en Philip Mestdagh. Ook de ervaring en kennis van Marc Foucart bij Waregem waren heel belangrijk voor mij.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u