Dit is het spelersprofiel van Max Gijsbrechts, speler bij Kangoeroes Mechelen in Top Division Two.

Naam: Gijsbrechts
Voornaam: Max
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats: Wommelgem
Werk/Studies: LO Sport
Team: Kangoeroes Mechelen Top Division Two
Positie: Point Guard

Leukste basketbalherinnering? Eigenlijk gewoon elke wedstrijd en training die er gespeeld wordt. Het liefst win ik wel, dan is het altijd een mooie ervaring.

Ambitie? Een professionele basketter worden en vandaar zien we wel verder, stap voor stap.

Met welke speler wil je ooit nog op het veld staan? Ik denk dat ik dan toch voor Jonas Foerts, Thomas Creppy of Domien Loubry ga. Dit zijn spelers waar ik al verschillende keren met heb gespeeld en ook al veel van heb geleerd.

Van welke coach heb je het meest geleerd? Eigenlijk alle coaches die ik heb gehad bij Elite Athletes. Joerik Michiels, Alex Samara, Janka Debacker en Sven Van Rillaer. Ook van alle andere coaches waar ik ooit bij heb gespeeld heb ik veel geleerd.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u