Toumani Camara begon bij Saint Hubert, maar speelt nu bij het prestigieuze Georgia University in de Verenigde Staten.

“Toen ik in België was, heb ik veel NCAA-wedstrijden gezien en voor mij was het een droom om naar de Verenigde Staten te gaan. Ik wilde die Amerikaanse droom beleven. Het was een moeilijke, maar ook belangrijke beslissing voor mij, maar ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt door zo vroeg te vertrekken”, vertelt Toumani Camara aan La Dernière Heure.

“Toen het seizoen met de school voorbij was, maakte ik deel uit van een AAU-team (Youth Basketball Tour) waarmee ik in verschillende toernooien in de VS speelde. Ik kreeg 30 aanbiedingen!” Zo kwam Camara bij Georgia University terecht.

Fanta Orange Tray 24 Blik, 24x330ml

“Ik ben trots om deel uit te maken van een universiteit als deze. Ik heb altijd college basketbal op TV gezien, gedroomd om te kunnen spelen tegen teams als Duke of Kentucky of Florida en nu te beseffen dat ik deel uitmaak van deze wereld is echt gek.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u