Basket Waregem verloor in Top Division Women van Basket Namur Capitale.

Waregem verloor met 70-90 van Namur. Een minder tweede quarter van Waregem zorgde voor 31-47 bij de rust, maar voor de rest kon Waregem goed volgen.

Voorzitter Dieter Debo van Basket Waregem was blij met het gebrachte spel. “Ik ben inderdaad heel tevreden met wat ik zag”, vertelt hij aan KW. “Spijtig van de tweede periode, maar deze jonge garde toonde dat het een vuist kan maken. Ik zag een sterke prestatie tegen een ploeg die toch wel top in België is. We kunnen met een goed gevoel vooruit kijken en verder bouwen aan het project dat we voor ogen hebben.”

“Waregem kwam voor de dag zoals ik had verwacht”, zegt coach Callewaert van Namur. “Ze deden het job zoals het moet zonder complexen. Wij daarentegen speelden een snertmatch. Hier discussieerde ik ook  na de wedstrijd over met de staff, maar hier is geen verklaring voor. We hadden vooraf nochtans de intentie om goed te spelen.”

Foto Eddy Lippens

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u