Corona dwingt de organisatie voor het tweede jaar op rij hun event uit te stellen.

“Een groot jaar geleden werd dit event terug van onder het stof gehaald. Vorig seizoen kon het niet plaatsvinden omwille van de gekende reden. Ook dit jaar zal het All Star Game niet kunnen doorgaan gezien de competitie voor de seniors dit seizoen niet meer zal hervatten. Maar niet getreurd, derde keer goede keer! Op naar volgend seizoen met het All-Star Game West-Vlaanderen op de kalender”, staat er op de Facebookpagina te lezen.

“Voor het All Star Game event van dit seizoen had ik naast de vele trouwe sponsors van vorige seizoen nog enkele nieuwe sponsors kunnen aantrekken”, vertelt initiatiefnemer en organisator Wesley Mahieu. “Wat in deze tijden niet evident bleek te zijn. Het annuleren vind ik persoonlijk zeer jammer gezien dit voor het tweede jaar op rij is door dezelfde redenen. Volgend seizoen moet het er echt op zijn , derde keer goede keer!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u