Bart Vemeiren stopt als coach bij Willebroek.

“Na lang twijfelen heb ik dan toch beslist om volgend jaar niet meer te coachen, ik wens mijn ploegske nog veel succes de komende jaren. Altijd al een hele goeie groep gehad en toffe momenten meegemaakt. Door de Corona hebben we nog altijd ons kampioenschapsfeestje ni gehad maar da halen we wel in. BEIRE OUT!”, schreef Bart Vermeieren op Facebook.

Basket360 vroeg de coach waarom hij ermee ophoudt. “Ik was in feite drie jaar geleden al gestopt en mijn had ploeg daarna een andere coach. Hij is het jaar daarna weggegaan en dan hebben ze mij liggen stalken om terug te komen. In september ben ik terug begonnen en zo deed ik er nog 2 seizoenen bij.”

“Het is een hele toffe groep waarmee ik heb kunnen werken, allemaal vrienden, ook buiten het basketbal. Ik ben zelf nu ook al een jaar bezig met padel en wil hier wat meer tijd insteken.”

“Ook zou ik graag na corona wat meer op reis gaan en als je in tweede provinciale speelt kan je dit niet echt maken. Vorig jaar zijn we moeten stoppen door corona en stonden we toen met drie winstmatchen meer op kop en hadden we graag kampioen gespeeld op het veld met de nodige festiviteiten erbij. Ik zal de groep wel missen maar ze zullen mij wel eens op hun matchen zien langskomen.”