Sint-Katelijne-Waver speelt vandaag zijn tweede poulewedstrijd in de EuroCup Women in Valencia.

“We wisten dat we de week gingen starten tegen de allicht sterkste tegenstrever uit de groep”, zegt Billie Massey na afloop van de nederlaag tegen Valencia.

“Het eerste quarter hebben we nog vrij goed stand kunnen houden. Daarna hebben de vele turnovers en de foutenlast ons parten gespeeld. Maar we hebben ook een aantal simpele dingen gewoonweg laten liggen.”

“De passen moeten beter! Saint Amand is een agressief team dat, net als wij, in defense zeer sterk is en voor de steals gaat. De match van Valencia moeten we nu achter ons laten om vandaag alles te geven. Daarna kunnen we van onze rustdag gebruik maken zodat de batterijen volop zijn opgeladen voor de derde en laatste wedstrijd op vrijdag.”