Antwerp Giants heeft het contract van Niels De Ridder verlengd met twee seizoenen.

“We zijn erg enthousiast mee te kunnen delen dat young gun Niels De Ridder ook de komende seizoenen voor Telenet Giants Antwerp zal spelen”, schrijft de club op sociale media.

“Zijn contract werd met twee seizoenen verlengd. Niels heeft grote sportieve stappen gezet onder coaches Christophe Beghin en Randy Oveneke (Giants 2). Hij is altijd gemotiveerd en ge├źngageerd, iemand met de juiste mentaliteit en een echt voorbeeld voor onze (opkomende) jeugdspelers.”

“Als club bouwen we actief aan ambitieuze teams met een gezonde mix van talentvolle jeugdspelers omringd door meer ervaren spelers. Niels heeft alle jeugdcategorie├źn van de ‘hoge borden’ bij Antwerp Giants afgewerkt, zich bewezen bij Giants 2 en zich opgewerkt naar onze eerste ploeg.”

“Daar zagen we hem ook verder groeien als speler en als persoon. Hard werken wordt beloond! We zijn heel blij de samenwerking met Niels verder te zetten en zijn benieuwd naar zijn verdere ontwikkeling als Giant!”