Basket Waregem wint derde wedstrijd op rij in Top Division Women door nu ook Phantoms Boom te kloppen (81-64).

“We wisten dat we van de eerste minuut klaar moesten zijn. Het was een heel intens begin. Beide ploegen stapelden de foutjes op waardoor er kansen onbenut bleven. We gingen rusten met zes punten bonus, maar dat konden er ook 15 geweest zijn”, vertelt Fredeic Claessens aan KW.

“Na de break waren we klaar om er volledig voor te gaan. Met Debaveye, Marcou en Foutry kregen we opnieuw andere meisjes die zich in de kijker speelden. Daardoor kon ik heel veel roteren.”

“We kunnen stilaan het niveau eerste klasse aan, maar missen nog maturiteit. Vandaag pakten we het goed aan. Sleutelspeelsters Goyvaerts en Van Buggenhout van Boom werden aan banden gelegd wat toch mee bepalend was.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u