Robin Van Heukelom verlaat volgend seizoen basket Lummen voor Miners Beringen in eerste landelijke.

 “Ik speelde in Weert bij BAL in de Eredivisie. Lummen in eertse provinciale was een stap terug, maar na BAL was mijn zin in het spelletje bijna volledig verdwenen. Dat plezier vond ik op dit niveau helemaal terug”, vertelt Robin Van Heukelom aan Het Belang Van Limburg.

“Toen ik vorig jaar een eerste gesprek had in Lummen gaf ik onmiddellijk aan dat, als ik de kans kreeg, ik opnieuw hogerop wilde spelen.”

“Beringen biedt mij nu die kans en ik wil mij daar verder ontwikkelen. Ik hoop daar bij te leren op het vlak van leiderschap en de snelheid van uitvoering. Soms speel ik nog te chaotisch en dribbel ik te snel op waardoor ik de bal kwijt geraak. Het zal afwachten zijn of dat niveau te hoog of te laag is voor mij. Ik bekijk nu hoe hoog ik in België zou kunnen geraken.”